Invitació al II Festival Jazz&Beer de Cornellà


Benvolgut, benvolguda

Sou molts de vosaltres els qui al llarg d’aquest any ens heu demanat si a les acaballes de l’estiu podríeu gaudir d’una nova edició del Jazz&Beer i no sou pocs els qui ens heu recordat els grans moments viscuts durant l’edició de l’any passat. Vosaltres, amb la vostra assistència i el vostre bon rotllo vau jugar un paper clau en l’èxit del festival i sou el nostre motor per continuar treballant. Fruit d’això us recordem que aquest dissabte 20 DE SETEMBRE tornem a l’atac amb la segona edició del Jazz&Beer!!!!

Com l’any passat, el festival se celebrarà a la Plaça de l’Ajuntament (Can Vallhonrat) des de les 11.00 del matí i s’estendrà fins a la mitjanit.

Per a l’edició d’enguany hem estat capaços de confeccionar un cartell eclèctic que combina la presència de formacions novelles, però d’enorme qualitat, com ara la Big Band de l’Escola de Blues de Barcelona, dirigida per Ivan Kovaceviz, amb la de noms il·lustres de l’escena jazzística del país, com la singularíssima Giulia Valle, passant per Havana Quartet, una proposta jazzística per als més petits, els Dixieland Preachers, que faran gaudir del jazz de Nova Orleans, Pastrami o Bea García, que presentarà el seu últim treball (Sincronías), una fusió íntima i genuïna de jazz i flamenc, sense oblidar les Escoles de Música de la ciutat, que tindran el seu moment a l’espai Cornejazz i que estaran representades pel professor, saxofonista i flautista Miguel Royo.

Pel que fa als cervesers, com a mostra d’agraïment envers els cervesers que ens van donar suport en la primera edició passada, hem tornat a confiar en els mateixos amb la novetat d’un home brewer, una persona que elabora la cervesa a casa seva.

D’entre les cerveses artesanes destaca Cornèlia, la primera cervesa elaborada a Cornellà.

Com a novetat, i mostra de la vocació de ciutat a què aspira el festival, a més del jazz i cervesa artesana, enguany podràs assaborir els plats cuinats pels xefs de Plats, Cruz Ibérico, guanyador de les dues edicions del Quinto Tapa, i La Pisssarra. A més a més, també hi haurà menjar vegetarià ecològic a càrrec de Nur Gaia. Per acabar, les postres portaran la signatura dels mestres gelaters de Brina.

Com en l’edició passada, també hem pensat en els més petits. En aquest sentit, a més del concert d’Havana Quartet, els nens i les nenes que ho desitgin podran participar en l’activitat Posem colors a la Música, que començarà a les 12.00.

Per concloure, us recordem que Jazz&Beer som un col·lectiu integrat per ciutadans i ciutadanes de Cornellà que, a partir de la unió voluntària envers la consecució d’un objectiu comú, treballa per aconseguir construir una ciutat inquieta i amb identitat pròpia i fer de Cornellà un referent en el món del jazz i de la cervesa artesana.

Us hi esperem aquest dissabte 20 a partir de les 11.00 !!! No t’ho perdis i escampa la veu!

Recorda que també ens pots seguir a:

facebook.com/jazzandbeercornella

twitter.com/jazzandbeer

plus.google.com/+JazzandBeerOrgCornella

Cartell 2014

Cartell 2014

Tornar al blog

Share

Dejar un Comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>