Restauradors


RESTAURADORS DEL II FESTIVAL JAZZ & BEER

CRUZ IBER&CO. Xarcuteria-Degustació +info

BRINA. Gelats artesans +info

LA PISSARRA +info

NUR GAIA. Agroecologia de la salut +info


 

CRUZ IBERI&CO. Xarcuteria-Degustació

cruz_iberico_1170

 

 

Des del 1984 Cruz Ibérico ofereix el millor servei i qualitat a Cornellà. En els seus locals es poden adquirir els millors productes tant nacionals com d’importació. A la xarcuteria i carnisseria es troben les millors carns, embotits ibèrics i formatges. Per la seva banda, al local degustació es poden degustar tots els seus productes delicatessen així com assaborir els deliciosos Manolitos, tot això acompanyat d’una gran selecció de vins i caves.

Cruz Ibérico ha estat guardonat per segon any consecutiu amb el premi a la millor tapa en el marc de la iniciativa Quinto Tapa.

 

Més informació a:

www.web.europeinyourlife.com/cruziberico

Tornar amunt

 

BRINA. Gelats artesans

brina_1174

 

 

Brina entén el gelat com un article de consum quotidià comparable al pa o al cafè. És per aquest motiu que elaboren els seus productes amb una qualitat-preu molt ajustada, ja que els seus clients són nens, veïns i famílies.

Elaboren el gelat seguint l’estil i la tradició italiana, però amb els gustos i les particularitats de Barcelona.

Les millors matèries primeres com l’avellana, el festuc, la xocolata, la vainilla i la llet fresca són un tret distintiu en la seva elaboració.

 

Més informació a:

www.brinagelateria.es/es/

Tornar amunt

 

LA PISSARRA

 

lapissarra_1170

 

La pissarra és un bar diferent, especial. Un lloc on degustar bons vins, caves i cerveses. Un petit espai interior amb molt de caliu, decorat per convidar el client a xerrar, a gaudir i a degustar les seves tapetes pissarra que acompanyen sempre les consumicions.

 

Més informació a:

barlapissarra.blogspot.com.es

Tornar amunt

 

NUR GAIA. Agroecologia de la salut

nur_gaia

 

 

La base de la seva filosofia és potenciar productes de la terra amb criteris agroecològics i elaborar-los per potenciar la salut interna amb el menjar i la salut externa amb els productes de cosmètica natural.

Amb la cuina potencien les varietats locals per donar-les a conèixer i utilitzen també l’oli i les ametlles de la seva finca. Tots els ingredients que utilitzen són ecològics.

 

Més informació a:

www.gentdelcamp.com/nur_gaia.html

Tornar amunt